Recenze

Souhrn recenzí produktu Běžecký pás:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Rozhodovala jsem se mezi tímto a levnější variantou, rozhodla jsem se pro tento jelikož mi přijde lepší a stabilnější konstrukce. Na domácí použití super. Kvalitní pevná konstrukce. Porovnávala jsem i s konkurencí - insportline má celkové lepší vybavení displeje. Protiskluzový pás je bezva - neklouže - kvalitní. Celkem tichý chod (motor atd) - až na otravné hlasité pípání při volení rychlosti a veškerých mačkání čudlíků na přístroji. Repráčky jsou celkem průměrné ( mě však nevadí ). Nastavení sklonu - manuálně hodně snadné. Perfektně vymyšlené sklápění - nemusíte se s tím tahat když to rozkládáte - sjede to krásně samo.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2017)

Výborný na domáci využití. Celkem tichý chod. Kvalitní pevná konstrukce. Přehledný moderní displej (oproti konkurenci se fakt snažej jít s dobou) :-) Perfektní protiskluzový pás.

Nepřišla jsem na to jak vypnout hlasité pípání při přidávání rychlosti/manipulaci s displejem. Nejspíš nejde - u televize to partnera celkem ruší :-D


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Velmi dobrá koupě; 10 letá záruka.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.01.2019)

Malá váha stroje (50 kg), vyšší nosnost (120kg). Je skládací a rozkádací. Montáž balení zvládne každý. Jednoduché ovládání, dobrá bezpečnost. Pro domácí začátečníků a málo náročných běžců užití ideální. Začíná chůzí už o 1 km.

Návod rozhodně! potřebuje doplnit detaily o instalaci a popis stroje. (Fixační malá lyžina proti pohybu rámu, el. spínač.) Robustní krabice balení. Výrobce nabízí možnost USB - uvítal bych možnost si objednat i tuto variantu.


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

Dobře sa cvičí chůze. Již jsem doporučil. Při případném příštím nákupu bych si daldobrý pozor na obal. Ačkoliv nebyl zjevně poškozený, po rozbalení se vysypaly dvě rozbité, plastové ucpávky (zátky) hlavní konstrukce.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.11.2016)

Mohu trénovat před televizí v pokoji. Tento stroj je cenově dostupný a vyhovuje mojím potřebám,

Zatím žádné.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Mystral

Pás mám zatím chvíli, ale jsem spokojena. Splnil všechna má očekávání. Je pevný, velký, silný, šetří klouby a není praštěně předražený. Mám super kvalitní pás za pěknou cenu a vím, že mi dlouho vydrží.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.01.2018)

silný motor dostatečně velká plocha pro běh stabilní pevná a odolná konstrukce rámu dá se složit

malinko hlučný, ale jen při vysoké rychlosti běhu


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Do malého bytu nevhodný, zabere hodně místa.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.09.2019)

Opravdu robustní bež. pás. Široká plocha na běh, chůzi, spoustu programů.

Musí se dobře promazat a srovnat běž. pás. Jinak při rychlejším běhu vrže.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i

Jsme naprosto spokojeni, vše funguje jak má. Atraktivní design, spousta funkcí a možností jak a kde se proběhnout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.02.2018)

- jednoduché ovládání, dotykový display - připojení na wifi, youtube - tichý chod, stabilní základna - držák na lahev - držák na tablet, telefon, časopis - reproduktory, možnost připojení flash disku - moderní design - možnost rychlého složení

- žádné


Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

Určitě doporučuji .

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.04.2015)

Pro mě za přiměřenou cenu kvalitní varianta běžeckého pásu, je celkem tichý, výhoda je, že tlačítka na zvýšení- snížení rychlosti má na rukojetích, takže nemusíte neustále přehmatávat na hlavní displej.

V tuto chvíli nemohu vzhledem ke krátké době užívání nic napsat.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2017)

Manželce stačí na rychlou chůzi, já běhám rychlostí 8,5 km/h a jsem maximálně spokojen. Pás se netřepe, je stabilní. Máme ho v patře rodinného domu a v přízemí není téměř slyšet. Do paneláku to ale asi není ono. Dupání budou sousedi určitě slyšet. Triviálně jednoduchá montáž. Super je vstup na jack a vestavěné repráky jsou kvalitní.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Běžecký pás je dostatečně velký a tichý pro použití abychom nikoho nerušili i u televize. Krom toho že se mi už dvakrát po 14-ti dnech začala ozývat nějaká guma. Poprvé po namazání přestala vrzat, doufám že to jednoho dne odstraním jinak bych se přikláněl k poměrně hlučnému stroji. Co mě dosti vadí je, že výrobce na svých stránkách uvádí, že je výrobcem a proto nechápu proč alespoň polepy typu VAROVÁNÍ nejsou v češtině. Jedná se o haléřovou položku. Stejně tak jako elektronická komunikace by také zkousla češtinu. Jinak je zatím vše po měsíci používání o.k.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.03.2015)

Relativně tichý Komunikace s tabletem a iRunning+ Dostatečně velký Jednoduché ovládání

Nepřesný popis v návodu Komunikace v angličtině přestože je výrobce insportline CZ Polepy v angličtině


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T60i

Kdo rád běhá a nechce nudné programy, tak v propjení s tabletem (Street View - Mapy Google) je fakt skvělé.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2015)

Jsem sním naprosto spokojená, propojení s tabletem funguje dobře, kdykoliv chci si seběhnu na Eiffelovu věž, atd :))) Foto z Eiffelovky mě fakt překvapil :) Můžu se proběhnou kdykolv kdekoliv chci :)

zatím nic...


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.10.2017)

Dobré běhátko, které splnilo moje představy. Nyní mohu trénovat za každého počasí, v jakoukoliv dobu. funguje i program irunning vypěstovala jsem si závislost :-)

zatím jsem na nic nepřišla


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Jsme s ním hodně spokojení vyhovuje po všech stránkách doporučila bych ho všem :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.02.2015)

tichý dobře odpružený dostatečně široký dobře se ovládá cena perfektní vzhledově moc pěkný

potřebuje dostatek místa je hodně veliký a těžký, i když má kolečka špatně se s ním manipuluje nedoporučuji do malých bytů


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Původně jsme měli vybrán jiný běžecký pás, ale na doporučení technika v Ostravě jsme se rozhodli pro tento. A jak se ukázalo, výborná volba. Měl jsem strach z manipulace, přece jen, váží kolem 100kg, ale systém zvednutí a koleček je zmáknutý.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.02.2017)

pevný, masivní, jednoduchá montáž

zatím nic a předpokládám, že i v budoucnu bude vše v pořádku :-)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

měla bych pouze poznámku - na internetu nosnost 150 kg, v českém návodu nosnost 130 kg, ve slovenském návodu nosnost 180 kg a v anglickém návodu nosnost 120 kg - chtělo by to trochu doladit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.01.2016)

zatím žádný problém, jsem maximálně spokojena


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.09.2012)

Skutečně tichý chod Úsporný - plošina se dá zvednout do téměř svislé polohy Pás má dostatečné rozměry pro dlouhý krok a výkyvy směru běhu (mám tendenci uhýbat doleva) Profesionální montáž


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Produkt se jeví jako zajímavý. Obsluha ostravské pobočky ochotně osobně vyřešila problém s dopravou. (PPL a DHL nebyli schopni vyřešit garantovanou dobu transportu)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.01.2020)

robustní, výkonný intuitivní ovládání wi-fi konektivita prohlížení videí hudba - možnost poslechu mp3 z ext. zdroje (USB disk) zatím zkoušeno v režimu: Chůze (6km/hod) čistý zvuk z reproduktorů

nepřesný návod, chybí vysvětlení položek dle manuálu nelze nastavit další uživatel App. FitShow často "padá" - není to chyba pásu


Recenze Běžecký pás inSPORTline Stratosphere

Komu stačí pohyb doma a nema rád posilovny, tak bude určitė spokojen. Použivam ho denně i s dospívají dcerou a synem a jsme spokojeni. Očekávaný účel splnil a výsledky jsou znatelné. Doporučila bych všem.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.08.2014)

Jsem velice spokojena.

Nepřesne měření tepové frekvence


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T60i

V manuálu píšou, že displej sám vypíná po 10 minutách, ale nevypíná. A nepřišli jsme zatím jak se stroj sklápí. Trochu nám to nebere hlava, když je pás připevněn páskem s vrutem k základně a přijde nám divné, že by se při každém zvednutí měl odšoubovávat. Všude je stroj vyfocen z pravé strany, ale pevné spojení se základnou je na levé straně. Co se týče aplikace irunning, tak funguje s tabletem Yoga 8. Stroj máme krátce, takže zatím žádná negativa jsme nenašli

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.07.2017)


Recenze Běžecký pás TechnoGym MyRun

Super produkt nejlepší pass co muže být doma Profesionální ale Mali a šikovně vymýšlení. Mužů jenom doporučit Jediná vada malinko klepe jestli jako já vážíte víc ne 80 Kg Dekuju techno gym

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.11.2017)


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Jorney

Tento stroj je pro domácí cvičení naprosto dostačující, jsem spokojený protože smontování a uvedení do provozu je jednoduché a používání tohoto stroje pro udržení kondice je perfektní

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.01.2015)

Splňuje přesně to co jsem od tohoto výrobku očekával Naprostá spokojenost

Nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

Pás jsem koupil pro celou rodinu, nechal jsem si v obchodě poradit měl jsem jasnou představu kvalitni pas pro rodinu s nosnosti do 130 a cenou do 20tis. Doporučili mě tento a tak jsem ho objednal, pás přišel, technik přijel a zprovoznil. Víc po týdnu asi hodnotit nemůžu uvidí se časem pokud bude problém nebo ne. Ale servis firma nabízí přímo doma tak snad se není čeho bát

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.01.2016)

Není až tak velký jak jsem si představoval to je určitě + Tichý,přehledné ovládání Lehce se přesune Robusní konstrukce

nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T40i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.09.2019)

skladnost - zabere výrazně méně prostoru než ostatní běhací pásy tichý chod

prý snadná montáž - nebýt mého muže, tak displej nenamontuji, protože krabička s drátky je maličká, musíte tam drátky namačkat - neseděli mi tam šrouby ... sama bych to nezvládla


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Běžící pás Gilavar jsem si vybral hlavně s ohledem na jeho provedení a nosnost. Sice jej používám teprve necelý týden, ale jsem opravdu spokojen. Zařízení se mi používá velmi dobře a jednoduše. Ano doporučuji tento běžící pás. Pro body již uvedené a hlavně pro jeho sílu. Cena odpovídá kvalitě zařízení a vzhledem k jeho provedené není drahý. Ano koupě byla opravdu dobrá. Produkt je vhodný jak pro začátečníky tak pro pokročilé sportovce například s využitím ve wellnes centrech.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.11.2013)

1. snadné a přehledné ovládání 2. tichý chod stroje 3. profesionální provedení stroje 4. bezpečnostní prvky zabraňující úrazu 5. síla stroje vzhledem k mé tělesné váze


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T50i

zatim jsem nic nenasla, vybirala jsem ho cca 3/4 roku a mam pocit, ze se vyplatilo pockat a vse s rozumem porovnat

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.06.2019)

tichy chod, silent bloky, robustni, prijemne ovladani, bezpecnostni pojistka cena/vykon = super


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Prostorný pás se slušnou výbavou, display dobře čitelný, pauza (což je důležitá věc, když člověk běhá doma a přijede mu např. PPL :o) nebo pokud jsou přítomny osoby, které potřebují naši péči), možnost propojení s fitshow je super (vlastně si v dnešní době, kdy se po úrazu kolene snažím dostat zpět do formy, nedokážu ani představit, že bych si pořídil stroj bez této motivační funkce. Sledovat, porovnávat a archivovat vlastní výkony je pro mě momentálně důležitý), docela tichý chod, na sestavení nenáročný (avšak odbornou montáž bych si teď připlatil). Pouze odezva počítače (příp. displaye) tohoto stroje je poněkud archaická. Přeci jen jsme už zvyklí z mobilních telefonů, tabletů a různých jiných "udělátek" na daleko svižnější zacházení. Umístění držáku na láhve je nepraktické (vyřešeno zavěšením držáku láhve z kola na čelní madlo). Doporučuji investovat do gumové podložky. Tu si ovšem pořiďte z pořádného materiálu. Ta co mi byla nabízena prodejcem pásu měla třetinovou tloušťku + o 40% vyšší cenu než ta zakoupená u dodavatelů gumových výrobků (dielektrické koberce atd.).

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.12.2019)

Velká běžecká plocha Výbava Fitshow Tichý chod Servis u zákazníka Pauza Hrudní pás

Dlouhá odezva systému Umístění držáku na láhve


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Všem vřele doporučuji, dobrá kvalita. Pokud se rozhodnete pro tento pás, tak mu vyberte vhodné místo, protože přemísťování po bytě již není zrovna jednoduché.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.04.2015)

Pás je kvalitní, tichý v chodu.

hmotnost produktu a velikost, s kterou je potřeba počítat.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Elbrom - TV

s běžeckým pásem jsme naprosto spokojeni, funguje bez problémů. Technik byl velmi příjemný, vše zapojil a vysvětlil jak pás používat

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.11.2014)

rychlé a efektivní jednání zboží je na skladě, ihned k odeslání obchod nabízí komplexní doručení Českou poštou (zboží donesou až do bytu, rozbalí a odvezou nepotřebné obaly) výborná technická podpora (technik zapojil přístroj ten stejný den, kdy nám dorazil)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

Po poradě s prodavačem, jsme se rozhodli pro tento model a jsme rádi, že jsme si nekoupili něco nedostačujícího,což by zklamalo naše očekávání a nevyhovovalo našim potřebám..

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.02.2016)

super,splnil naše očekávání,plně jej využíváme


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Produkt Gallop jsme si vybrali k pravidelnému tréninku v domácnosti a svůj účel splňuje skvěle.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.05.2012)

tichý chod variabiliata - vhodný pro všechny členy domácnosti možnost nastavení rychlosti a sklonu pásu i v rukojetích po desetinách velký a přehledný display je stabilní dlouhá a široká plocha pásu

některé přednastavené programy nám nevyhovují - předem člověk neodhadne moment, kdy např. dojde ke zrychlení pásu


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Pás je určen nejen amatérským sportovcům, ale jistě i pokročilým. Provedení je velmi robusní, a to považuji za výhodu. Zjistil jsem, že díky možnosti připojení tabletu běh snadno ubíhá a jsem k němu více motivován. Nikdy jsem na pásu pravidelně neběhal, ale běh na tomto je velmi přirozený a svalstvo nebolí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.01.2017)

Snadná obsluha Možnost propojení s tabletem Vestavěný ventilátor a reproduktory Tichý chod

Běžná velikost tabletu (9 - 10 palců) částečně zakrývá display přístroje, ale jen v místech, kde se nachází rekapitulace údajů.