Recenze

Souhrn recenzí produktu Běžecký pás:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Běžecký pás inSPORTline Elbrom - TV

s běžeckým pásem jsme naprosto spokojeni, funguje bez problémů. Technik byl velmi příjemný, vše zapojil a vysvětlil jak pás používat

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.11.2014)

rychlé a efektivní jednání zboží je na skladě, ihned k odeslání obchod nabízí komplexní doručení Českou poštou (zboží donesou až do bytu, rozbalí a odvezou nepotřebné obaly) výborná technická podpora (technik zapojil přístroj ten stejný den, kdy nám dorazil)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sheen

budete spokojeni

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.01.2013)

pro domácí trénink super jsem spokojená složila jsem ho za chvilku složí ho každý bez problémů

když běhám že jsou tam nainstalované programy a bud se to zrychluje nebo zpomaluje takže si to musím upravovat jinak žádný jiný problém


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Pro domácí využití a mé potřeby naprosto dostačující. Zatím jsem nadmíru spokojen.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.03.2014)

Vcelku robustní Slušný motor - se 100kg kouskem nemá žádné problémy V rámci možností tichý Kvalitní zpracování Relativně velká běžecká plocha Hrudní pás a HRC programy Jednoduché ovládání S ohledem na kvalitu zpracování přijatelná cena


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Lavister zatím funguje přesně tak, jak jsme si přáli a kvůli čemu ho i vybrali. Možná přesně neměří tep, stačí mít upocené ruce a pořád ukazuje tep 70 i při běhu. Jinak zatím nemůžu nic vytknout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.07.2017)

Zatím používáme týden a spokojenost.

Není příliš hlučný, přesto si ale jeho používání nedokážu představit v paneláku, kde jsme před nastěhováním do domku bydleli. Tady nám to nevadí :-)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Naprosto skvělý společník na běhání. Je tak pohodlný a velký že by jsme teď potřebovaly na něj další místnost. Vic než Gilavar by mu slušelo jméno Golem. Je mega velký a prostorný.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2016)

Naprosto dokonalý společník na běhání. Neni mu co vytknout.

Snad jediné proti je že nemá možnost pauzy u běhu. Jde jen ukončit a musíte znovu od začátku.


Recenze Běhací pás inSPORTline Miracle

Už jsem vyzkoušela mnoho běhacích pásů a jsem velice mile překvapena kvalitou výrobku. Pěkný design, robustní konstrukce a kvalitní běžecká plocha. Běháme celá rodina cca 3hod děnně a funguje naprosto bez problémů. Doporučuji i náročnějším běžcům.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.05.2012)

dostatečný výběr přednastavených programů, možnost tří uživatelských nastavení - pro členy rodiny super - každý má svůj, odkládací místa na lahev s pitím - pro 0,5l lahev dostatečná délka běhací části, přehledný a jednoduchý ovládací panel, tichý chod, dostatečně široký nášlapový pás vedle běhací části, rychle reaguje na změnu rychlosti či změnu úhlu stoupání, pár vteřin před změnou rychlosti krátkým pípnutím informuje že bude zrychlovat či zpomalovat - to je fakt dobré velice lehce jde složit a rozložit snadná manipulace - má kolečka, takže po složení ho odveze každý kam pořebuje, měřič tepu je dost citlivý, tak vás opravdu změří kdykoliv .

ovládací panel je v anglickém jazyce, což mne vadí, jelikož se jedná o českého výrobce.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Pás je tichý, veliká výhoda je jeho displej s připojením přes wifi. Při běhaní si najdu na google serial na která pak koukám a rychleji mi to utíka. Není tedy potřeba mít stroj přímo před televizí. Mohl by ale být displej trochu zvednutý, při mé výšce 168cm musim při běhu trošku poodstoupit abych viděla čístý obraz. Ale tak vyšší člověk si může na držák dát svůj tablet a nastavit si sklon. Má rychlé připojení a nijak se nezasekává, obraz je kvalitní. Super vymoženost je skládání pásu, kdy ho zvednu nahoru jednou ruku a sklápění stačí kopnou do určeného místa a pás sjede pomalu sám. Jednoduchá montáž podle návodu. Vstup pro USB když si chcete natáhnout svoje filmy nebo hudbu, držák napití. No prostě parádní pás, který bych neměnila. Jen na ty váze by to chtělo zapracovat. Byla jsem ráda, že při doručení byl doma soused, který ho pomohl manželovi odnést.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.04.2019)

displej tichý chod USB vstup

váha, ale tak to je u všech pásu


Recenze Běžecký pás inSPORTline Flash

U nás maximální spokojenost, Pro mě jednoznačně úspora času - nemusím z domu a řešit hlídání. Překvapilo mě, jak je tichý. Možnost nastavení rychlosti a sklonu na madlech je velmi pohodlné. Využívají ho i děti, takže bezpečnostní pojistka je bezva věc. Pro pohyb doma naprosto splnil moje očekávání. Vzhledem k tomu, že děti sportují, využíváme ho téměř všichni. Snad nám i dlouho vydrží, toto hodnotit po týdnu ještě nelze.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.11.2011)

tichý bezpečný stabilní přehledný displej, jednoduché ovládání

-


Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

Produkt přesně splňuje moje požadavky, o které mi šlo, tedy mít adekvátní variantu pro každodenní běhání v zimním období. Bohužel žádný pás nenahradí běh ve venkovním prostředí, proto budu vždy preferovat možnost běhat venku ;-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.12.2014)

Skvěle vybavený stroj robustí konstrukce. Kvalita produktu odpovídá ceně výrobku. Běhání je pohodlné a šetrné ke kloubům. Na běžném povrchu musím běhat s ortézou, na páse ji nemusím používat, protože je došlap měkký.

Transportní kolečka by mohla mít širší stopu. Kolečka jsou příliš úzká a špičatá a poměrně snadno tak niíč při transportu podlahu, pokud se jedná o dřevěnou plovoucí podlahu.


Recenze Chodící pás Wayflex MT250

Jsem s chodícím pásem spokojena. Je to příjemný relax po celodenním sezení u PC. Plocha pásu by mohla být o kousek širší, ale dá se na to rychle zvyknout. Doporučila bych ho ale spíš lidem průměrné nebo menší výšky. Pro lidi nad 180cm by asi byl pás krátký.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.09.2015)

Jednoduché ovládání. Zpětný chod. Relativně tichý (Televize se dá sledovat bez problémů, ale na noční provoz v tenkostěnných bytech to není). Splňuje přesně to, co jsem od něj chtěla.

Pokud si vyberu sledování některé položky na displeji (například čas) a změním rychlost, tak se zobrazení nevrátí zpátky ke sledování vybrané položky, ale začne zase "točit" všechny informace. Trochu mi chybí držák na lahev, ale přesunula jsem ho na dosah skříňky, takže vyřešeno.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

V tuto chvili mohu ric, ze jsem spokojen. Za tu cenu se jedna o solidni vyrobek, ktery vyuzivame pravidelne denne

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.05.2015)

Pomer cena / kvalita Pas je dostatecne prostorny i pro cloveka 190cm vysokeho Prehledny display a ovladaci panel

Svitivost displaye, pokud se divam primo ze shora, je to trochu mensi. Pokud se divam z mensi vyska, tak je obraz vyrazny a ostry. Madla by mohla byt torchu vice od sebe, nekdy jdu stylem, ze se o ne bouchu rukou


Recenze Běžecký pás inSPORTline FineRun

pás používáme krátce a jsme velmi spokojeni je kvalitní, přehledné a jednoduché ovládání páni ze servisu přijeli hned druhý den po dodání, vše nám vysvětlili, byli velmi milí a ochotní můžeme všem doporučit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.03.2016)

jednoduché a přehledné ovládaní kvalitní výrobek dobře se na něm běhá mohu jen doporučit

nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline Akamar

Na domácí použití perfektní. Velké plus je i záruční doba.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.08.2017)

Jednoduché ovládání. Jako velmi pozitivní hodnotím přednastavený program. Běžecká plocha je dostačující. Jsem velmi spokojená


Recenze Běžecký pás inSPORTline Trodos

Obchod i pás plně doporučuji A ještě jedna maličká poznámka pro nováčky - když slezete z běžeckého pásu, musíte nejprve snižovat postupně rychlost.. ať se Vám nemotá hlava a doporučuji (zejména pro úplné začátečníky) se po oběhu/rychlé chůzi trochu najíst. Byla jsem začátečník a matka od dětí, která prostě potřebuje zhubnout. Čas na fitko není, respektive hlídání dětí. Nyní mám pás doma a chodím na něm ve chvíli, kdy je čas. Sama se divím, že od zakoupení (cca 12 dnů) má nachozeno již skoro 25km, které bych jistě bez pásu s dvěma dětmi nedala.... Už mám 1kg dole a pevnější tělo.... A to teprve začínám.. holky zkuste to:)))

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.12.2015)

- výborný design - plno funkcí - vhodný do panelákového bytu (velmi tichý, běhám až kolem 21 hodiny v noci a děti vedle v pokojíčku bez problémů spí) - splnil očekávání a jsem naprosto spokojená - výborná spolupráce s obchodem - perfektně odvedená instalace a vysvětlení, jak s přístrojem zacházet

Není to sice úplné mínus, ale trochu nás to potrápilo. U zapojení běžeckého pásu je nezbytné zjistit, jaké máte doma pojistky. My měli standartní B16, nutné jsou však C... Pozor na to... nám to chvíli vyhazovalo jističe, ale po výměně (cca 200Kč za jistič) bylo vše v pořádku


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sheen

koupila jsem si pás ,abych mohla cvičit jak budu potřebovat.Nemusím chodit do fitka.Všem vřele doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.01.2013)

všem doporučuji.Velmi rychlá montáž,skladný a tichý.

zatím jsem žádné nedostatky nenašla.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Streak

vybrala jsem si produkt pro jeho dobré parametry uváděné na internetu, zejména že je do 150kg, má široký pás, dobrý motor .....atp.Vlastní zkušenost s produktem zatím nemám, pokud se osvětčí, budu ho doporučovat ostatním, protože bude mít výše uvedené dobré parametry.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.11.2009)

prozatím zboží nemám, tak nevím


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Pás je určen nejen amatérským sportovcům, ale jistě i pokročilým. Provedení je velmi robusní, a to považuji za výhodu. Zjistil jsem, že díky možnosti připojení tabletu běh snadno ubíhá a jsem k němu více motivován. Nikdy jsem na pásu pravidelně neběhal, ale běh na tomto je velmi přirozený a svalstvo nebolí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.01.2017)

Snadná obsluha Možnost propojení s tabletem Vestavěný ventilátor a reproduktory Tichý chod

Běžná velikost tabletu (9 - 10 palců) částečně zakrývá display přístroje, ale jen v místech, kde se nachází rekapitulace údajů.


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

super

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.12.2016)

lehce ovladatelný skladný přehledný ovl.panel včetně údajů tichý,vhodný do bytu-vyzkoušeno účelný vřele doporučuji dá se na něm jak chodit aj běhat cena odpovídá stroji kdybych kupoval pás,šel bych opět do bezmotorového určujete si své tempo atd. prostě super,spokojenost

nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i

Připojení k iPhonu, iPadu i PC pomocí konektoru nebo blluetooth úžasné. Přehrání písní je kvalitní a reproduktory krásně dle našich představ. Můžeme říci, že je to zatím nejlepší běžecký pás pro všechny věkové kategorie a doporučuji ho všem, kteří si chtějí běžecký pás zakoupit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.05.2017)

Běh a chůze perfektní, dle našich představ

nemám


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

baví mě běh. super mám ho týden a jsem velmi spokojená. stačí se nebát a jít do toho. určitě všem kdo rád běhá. určitě ano a proč ne to nevím. opravdu jen ano. určitě to skusim sama a ne přes sousedku.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.09.2014)

mužu si zaběhat a nemusím koukat na počasí.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

Kvalita vs. cena = super. Velmi tichý chod, snad jen při maximálním využití rychlosti trochu více hlučný. Tento pás využijí stejně dobře začátečníci jako pokročilejší běžci. Já osobně jsem spíše začátečník, ale po týdnu využívání si troufám říci, že jen tak neskončím. Cítím se průžnější a svěží. Spíše jsem očekával menší kvalitu za tyto peníze, ale jsem velmi mile překvapen. Můžu jen a jen doporučit, nebudete litovat.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.07.2012)

Velmi kvalitní pás za parádní cenu. Snadné ovládání, vše při ruce. Jednoduchá montáž (10 šroubů) Před a po běhu velmi snadné rozložení

Nutno využít vlastní tepové hodinky, tep na držáku nelze držet dlouho při běhu, je to nepohodlné. Hodinky Vám také ukáží přesnější hodnotu spálených kalorií (na pásu se hodnota liší až o 80% oproti hodinkám. Veškeré hodnoty je potřeba brát orientačně.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

dal jsem a doporučení známých a na recenze ostatních dobře se na něm chodí i běhá určitě doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.03.2016)

Mám jej zatím krátce , ale jak já , tak manželka jsme spokojeni. Má opravdu tichý chod , je dobře odpružený , plocha na běhání je velká. Zatím spokojenost.

Snad jen to , že výrobek nebyl skladem a čekal jsem měsíc než bude. Menu není v českém jazyce.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Myslím, že cena odpovídá kvalitě. Pokud chcete hledat mouchy, tak je najdete na každém stroji, tady jsou to ale jen maličkosti, které naprosto nebrání tomu, si pěkně zasportovat a mít z toho radost. Stabilita stroje a ovládání jsou skvělé, jeho chod taktéž, běhat holt musí člověk sám. Za mě doporučuji na 100%

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.02.2014)

Naprostá spokojenost, předčil naše očekávání. Jednoduché ovládání. Stabilita, dlouhá a široká plocha pásu, pojistka vypnutí při pádu. Velká možnost volby rychlostí, sklonu, programů. Vše je přehledné, i pokud zvolíte přednastavený program, já jsem tedy pochopila hned kdy zhruba přijde změna rychlosti, jak dlouho program trvá atd. Montáž také perfektní, záleží asi odkud jste, Teplice-super.

Stroj je opravdu velký, i když jsme si rozměry přečetli, tohle jsem nečekala. Je hrozně těžký, sklopit jde bez problémů, ale počítejte s tím, že kam ho postavíte, tam zůstane. Kolečka nekolečka, já s ním prostě nehnu. Do bytu ho nesli dva chlapi a nesli je silné slovo, bydlet ve třetím patře bez výtahu, tak si domluvte stěhováky. Držák na lahev je na ozdobu. Snímače tepu na madlech jsou naprosto nepřesné, ale při běhání se stejně nedržím...


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Jsme s ním hodně spokojení vyhovuje po všech stránkách doporučila bych ho všem :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.02.2015)

tichý dobře odpružený dostatečně široký dobře se ovládá cena perfektní vzhledově moc pěkný

potřebuje dostatek místa je hodně veliký a těžký, i když má kolečka špatně se s ním manipuluje nedoporučuji do malých bytů


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Jorney

Běžecký pás je bezvadný..super cena za dobrou kvalitu. Pás je masivní a přitom není nijak velký aby zabíral příliš místa. Splňuje mé požadavky.Pás je trochu hlučnější.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.01.2015)

Běžecký pás je bezvadný..super cena za dobrou kvalitu. Pás je masivní a přitom není nijak velký aby zabíral příliš místa. Splňuje mé požadavky.

Pás je trochu hlučnější.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

pás vřele doporučuji všem, kdo si chtějí doma zlepšit kondici.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.02.2013)

pás je super. plně vyhovuje domácímu tréninku. Velice baví i naše děti a je vždycky bitka o to, kdo půjde zrovna běhat :-)


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Jorney

Chodila jsem do Fitka a tam jsem se musela o tento stroj dělit. Doma ho mám sama jen pro sebe a mohu ho využívat kterou koliv hodinu. Jeto super. Vřele doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.02.2014)

Já jsem s tímto strojem spokojena NEJ NEJ NEJ


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.01.2019)

výborný pás nepříjde mi hlučný zabudované repráčky jsou fajn při běhu, když je napojím na mobil ani mi nepříjde, že by zabíral moc místa.. je tak akorát líbí se mi provedení, vypadá kvalitně jednoduché sestavení někdy běhám jako o závod, někdy se na něj jdu jen tak projít


Recenze Běžecký pás inSPORTline Stratosphere

Objednal jsem to přes poštu s donáškou až do bytu a udělal jsem velmi dobře,protože krabice je hodně těžká a sami nemáte šanci.Servisák přijel hned příští den a vše bylo za 30min. připraveno k běhu.Běhá se na něm výborně a volba Stratosu byla správná.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.07.2014)

Výborný na odbourání tuku a zlepšení kondice.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Jsme naprosto spokojeni, vše funguje jak má. Atraktivní design, spousta funkcí a možností jak a kde se proběhnout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.02.2018)

- jednoduché ovládání, dotykový display - připojení na wifi, youtube - tichý chod, stabilní základna - držák na lahev - držák na tablet, telefon, časopis - reproduktory, možnost připojení flash disku - moderní design - možnost rychlého složení

- žádné