Recenze

Souhrn recenzí produktu Běžecký pás:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Chůze na běžícím pásu je ideální volbou pro hubnutí, zpevnění těla, zlepšení nejen kloubních a srdečních problémů, ale i nálady. Jsem starší ročník, mám velké obtíže s bederní páteří a "normální" chůze mi dovoluje bezbolestný pohyb na max.200 metrů. Díky madlům na přístroji se mohu při chůzi pevně opírat, otevřu okno, pustím si písničky a jdu - úžasný! Jako běžný lenoch se na svoji dvacetiminutovou procházku těším každý den a vyrážím ráno a večer :-) Daleko lepší než "škobrtat" o trekingové hole (důchodci). Tahle investice opravdu stojí za to!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.10.2017)


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Jorney

Tento stroj je pro domácí cvičení naprosto dostačující, jsem spokojený protože smontování a uvedení do provozu je jednoduché a používání tohoto stroje pro udržení kondice je perfektní

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.01.2015)

Splňuje přesně to co jsem od tohoto výrobku očekával Naprostá spokojenost

Nic


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

Dobrý poměr ceny a kvality. Velice rychle jsem si zvykla používat i hole. Bála jsem se koordinace chuze a holí, ale po pár cvičení jsem to vychytala. Baví mě to!!! Kdo jen trochu přemýšlíte o zakoupení, jděte do toho. Pohyb je návykový a bude vám dobře :).

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.12.2016)

Vhodné na domácí použití. Dá se složit, odstavit do kouta. Cenově přijatelné. Manžel s montáží neměl žádné problémy. Na udržení kondice na zimu ideální.

Hádáme se s dětmi, kdo na páse bude chodit.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

Přijatelná cena...má funkce takové,které jsem vyžadovala a stačí mi pro domácí běh,je skladný,vizualně pěkný. Při běhu je poměrně tichý,pohodlný... Používá se mi velmi dobře,běhám minimálně obden a perfekt. Doporučila,důvody výše uvedené,ale každopádně ať si člověk vybere jaký koliv je tam záruka dobrého pocitu z kvality,kterou značka nabízí.Super je i servis,montáž,kterou Vám provedou doma a poučí Vás o další údržbě a používání. Vybrala jsem si podle svých finančních možností a cena se rovná kvalitě,ba do konce předčil očekávání. Doporučila bych ho pro uživatele,který ho bude využívat tak nějak sám,jeden v domácnosti.Já teda na něm běhám,sestra ho využívá pro rychlou chůzi.Pro více natšených běžců v domácnosti bych se nebála sáhnout po o něco dražším stroji,tím,že kvalita se může stupnit...Každopádně já jsem spokojená.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.02.2015)

přijatelná cena skladný vizuálně pěkný poměrně tichý


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sprynkl

výborný

Celkové hodnocení: 9.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.05.2013)

je skladný ideální pro domácí použití hezky ladí barevně s obývákem :-) hezký design


Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

Zcela doporučuji. ..jak samotný pás tak i montáž. .Pan byl velmi příjemný a ochotný..celkove hodnotím nákup na jednicku

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.01.2016)

Mile překvapena. Tichý pás. .funkce vyborne..jsem s nim nadmíru spokojen a. .chodim každý den

Není nic co bych vytkla


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Pás je tichý, veliká výhoda je jeho displej s připojením přes wifi. Při běhaní si najdu na google serial na která pak koukám a rychleji mi to utíka. Není tedy potřeba mít stroj přímo před televizí. Mohl by ale být displej trochu zvednutý, při mé výšce 168cm musim při běhu trošku poodstoupit abych viděla čístý obraz. Ale tak vyšší člověk si může na držák dát svůj tablet a nastavit si sklon. Má rychlé připojení a nijak se nezasekává, obraz je kvalitní. Super vymoženost je skládání pásu, kdy ho zvednu nahoru jednou ruku a sklápění stačí kopnou do určeného místa a pás sjede pomalu sám. Jednoduchá montáž podle návodu. Vstup pro USB když si chcete natáhnout svoje filmy nebo hudbu, držák napití. No prostě parádní pás, který bych neměnila. Jen na ty váze by to chtělo zapracovat. Byla jsem ráda, že při doručení byl doma soused, který ho pomohl manželovi odnést.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.04.2019)

displej tichý chod USB vstup

váha, ale tak to je u všech pásu


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Prostorný pás se slušnou výbavou, display dobře čitelný, pauza (což je důležitá věc, když člověk běhá doma a přijede mu např. PPL :o) nebo pokud jsou přítomny osoby, které potřebují naši péči), možnost propojení s fitshow je super (vlastně si v dnešní době, kdy se po úrazu kolene snažím dostat zpět do formy, nedokážu ani představit, že bych si pořídil stroj bez této motivační funkce. Sledovat, porovnávat a archivovat vlastní výkony je pro mě momentálně důležitý), docela tichý chod, na sestavení nenáročný (avšak odbornou montáž bych si teď připlatil). Pouze odezva počítače (příp. displaye) tohoto stroje je poněkud archaická. Přeci jen jsme už zvyklí z mobilních telefonů, tabletů a různých jiných "udělátek" na daleko svižnější zacházení. Umístění držáku na láhve je nepraktické (vyřešeno zavěšením držáku láhve z kola na čelní madlo). Doporučuji investovat do gumové podložky. Tu si ovšem pořiďte z pořádného materiálu. Ta co mi byla nabízena prodejcem pásu měla třetinovou tloušťku + o 40% vyšší cenu než ta zakoupená u dodavatelů gumových výrobků (dielektrické koberce atd.).

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.12.2019)

Velká běžecká plocha Výbava Fitshow Tichý chod Servis u zákazníka Pauza Hrudní pás

Dlouhá odezva systému Umístění držáku na láhve


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Běhací pás máme již 2 roky a jsme s ním velmi spokojeni - neměnili bychom. V zimní sezóně je v provozu denně a funguje na 100%. Pro domácí užití skvělá věc.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.10.2016)

Na první pohled vypadá běžecký pás vcelku mohutně, ale při běhu zjistíte, že jeho rozměrové parametry jsou ideální pro komfortní běh. Jako velkou výhodu vidím i možnost " nakloněné roviny" , při tréninku tento efekt kopce dost využíváme.

Jako slabinu považuji malý, nedostačující ochlazovací ventilátorek.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Naprostá spokojenost,perfektní kvalita.Odborníci na pravém místě,skvěle doporučuji všem kdo nedůvěřuje internetovému obchodu,zde máte zaručený úspěch.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.12.2015)

Perfektní přístup,rychlé jednání.

Nemám co bych vytkla.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Běžící pás Gilavar jsem si vybral hlavně s ohledem na jeho provedení a nosnost. Sice jej používám teprve necelý týden, ale jsem opravdu spokojen. Zařízení se mi používá velmi dobře a jednoduše. Ano doporučuji tento běžící pás. Pro body již uvedené a hlavně pro jeho sílu. Cena odpovídá kvalitě zařízení a vzhledem k jeho provedené není drahý. Ano koupě byla opravdu dobrá. Produkt je vhodný jak pro začátečníky tak pro pokročilé sportovce například s využitím ve wellnes centrech.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.11.2013)

1. snadné a přehledné ovládání 2. tichý chod stroje 3. profesionální provedení stroje 4. bezpečnostní prvky zabraňující úrazu 5. síla stroje vzhledem k mé tělesné váze


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Myslím, že výborný nákup

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.11.2015)

bytelný, poměrně tichý, vyhovuje celé rodině

Škoda jen, že při přepravě není rozložen na více dílů - velice těžko se s ním v téměř složeném stavu vzhledem k jeho rozměrům a hmotnosti manipuluje. Do patra jsme ho vůbec nezkoušeli dostat, ačkoliv tam měl původně přijít...


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T50i

zatim jsem nic nenasla, vybirala jsem ho cca 3/4 roku a mam pocit, ze se vyplatilo pockat a vse s rozumem porovnat

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.06.2019)

tichy chod, silent bloky, robustni, prijemne ovladani, bezpecnostni pojistka cena/vykon = super


Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

Pás jsem koupil pro celou rodinu, nechal jsem si v obchodě poradit měl jsem jasnou představu kvalitni pas pro rodinu s nosnosti do 130 a cenou do 20tis. Doporučili mě tento a tak jsem ho objednal, pás přišel, technik přijel a zprovoznil. Víc po týdnu asi hodnotit nemůžu uvidí se časem pokud bude problém nebo ne. Ale servis firma nabízí přímo doma tak snad se není čeho bát

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.01.2016)

Není až tak velký jak jsem si představoval to je určitě + Tichý,přehledné ovládání Lehce se přesune Robusní konstrukce

nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Jsem velmi spokojena pro kladné vlastnosti tohoto výrobku a určitě ho doporučím ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.01.2017)

Tichý, stabilní. Můžu ho používat i večer a nikoho nerušíme v paneláku. Stabilní, že stojí vždy na místě i při běhu. předchozí pás z jiného obchodu ujížděl po podlaze a musela jsem ho vždy narovnávat. Tento pás je super, tichý chod, stojí na místě, perfektně odpružený a jednoduché ovládání. Jsem s ním velmi spokojena.

Nic


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

z posilovacích strojů insportline je tohle už můj v pořadí 3. Všechny intenzivně používám, jednou jsme na eliptoru měla nějakou "závadu", něco tam vrzalo. Přijel servismen odvezl stroj a druhý den mi ho zase hodil zpět, vše proběhlo po telefonické domluvě tak abych se nemusela omezovat ve svém harmonogramu ... mají prostě správný přístup. jsem si jistá, že kdyby tohle nastalo i s tímto pásem, opět by vše dopadlo k mé spokojenosti.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.03.2013)

+ zatím pecka, přestala jsem platit fitko kam jsem na tohle chdítko chodila + pevné strojové zpracování + snad nejlepší kompromis cena/kvalita co jsem našla + doprovodný servis

nemám na něj moc místa, ale to není problém stroje ale můj


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sprynkl

Hlučnější, neskladný v domácnosti, špatně mobilní například mezi patry v domě, nicméně je to pro mě premiéra a tak nemám možnost porovnání. Koupila jsem ho na doporučení známé.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.03.2018)

Možnost cvičení doma Obsahuje hodně funkcí


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Jsme naprosto spokojeni, vše funguje jak má. Atraktivní design, spousta funkcí a možností jak a kde se proběhnout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.02.2018)

- jednoduché ovládání, dotykový display - připojení na wifi, youtube - tichý chod, stabilní základna - držák na lahev - držák na tablet, telefon, časopis - reproduktory, možnost připojení flash disku - moderní design - možnost rychlého složení

- žádné


Recenze Běžecký pás inSPORTline Oficer

Krásný stroj . Provedení. Sice ho mám krátce , ale vše se jeví jako bytelná mašina . Snad jen nálepka zespodu , vyrobeno v Číně. Záruka je 5 let , třeba nebude možnost jí vůbec použít .

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.10.2014)

Vynikající

Nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline Trodos

Obchod i pás plně doporučuji A ještě jedna maličká poznámka pro nováčky - když slezete z běžeckého pásu, musíte nejprve snižovat postupně rychlost.. ať se Vám nemotá hlava a doporučuji (zejména pro úplné začátečníky) se po oběhu/rychlé chůzi trochu najíst. Byla jsem začátečník a matka od dětí, která prostě potřebuje zhubnout. Čas na fitko není, respektive hlídání dětí. Nyní mám pás doma a chodím na něm ve chvíli, kdy je čas. Sama se divím, že od zakoupení (cca 12 dnů) má nachozeno již skoro 25km, které bych jistě bez pásu s dvěma dětmi nedala.... Už mám 1kg dole a pevnější tělo.... A to teprve začínám.. holky zkuste to:)))

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.12.2015)

- výborný design - plno funkcí - vhodný do panelákového bytu (velmi tichý, běhám až kolem 21 hodiny v noci a děti vedle v pokojíčku bez problémů spí) - splnil očekávání a jsem naprosto spokojená - výborná spolupráce s obchodem - perfektně odvedená instalace a vysvětlení, jak s přístrojem zacházet

Není to sice úplné mínus, ale trochu nás to potrápilo. U zapojení běžeckého pásu je nezbytné zjistit, jaké máte doma pojistky. My měli standartní B16, nutné jsou však C... Pozor na to... nám to chvíli vyhazovalo jističe, ale po výměně (cca 200Kč za jistič) bylo vše v pořádku


Recenze Běžecký pás inSPORTline FlatRun

Pás jsme vybrali ze zdravotních důvodů (rehabilitace, nácvik správné chůze), z tohoto hlediska dostatečně vyhovuje. V porovnání s pásem inSPORTline inCondi T40i za téměř shodnou cenu má chudší vybavení stran programů, nemá možnost sklonu plochy. Oceňujeme však hezký design pro použití v bytě (obývací pokoj s ním nepůsobí jako domácí posilovna), nižší váhu, dobrou manipulaci. V obou pražských pobočkách se nám líbila vstřícnost personálu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.07.2020)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Streak

jsem s výrobkem velmi spokojen posuzuji zatím jen měsíc provozu tohoto výrobku a výrobek splnil mé očekávání od firmy inSPORTline mám již výce sportovích strojů a zatím všechny pracůjí bez problémů u mechanických strojů je zapotřebí občas skontrolovat šroubové spoje a dotáhnout firmu inSPORTline a jejich výrobky mohu doporučit i ostatním zájemcům

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.12.2009)


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Rozhodně nelituji, že jsem si službu montáže připlatil. Na domácí spotřebiče často přijede na montáž technik, který vidí daný spotřebič poprvé v životě a mnohdy ani neví, jak jej zprovoznit. U inSPORTline přijel zkušený technik se dvěma pomocníky, těžký stroj společně vynesli do patra a v krátkém čase složili. Ale nejvíc oceňuji, že mi podrobně vysvětlili základní pravidla pro používání a především údržbu stroje. Po pravdě kdybychom neměli vybraný konkrétní stroj, tak přístupem na prodejně v RP Štěrboholy by nás spíš odradil. V prodejnách konkurenčních firem se nám věnovali úplně na jiné úrovni. Přece jen jsou to stroje za desítky tisíc. Montážní technik ale reputaci inSPORTline úspěšně napravil.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.10.2019)

Odnos do patra Rychlá montáž Podrobné vysvětlení a předvedení funkcí stroje Profesionální přístup Úklid a odnos balicího materiálu


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

mám ho chvíli, takže nemůžu říct, jak s ním budu spokojena do budoucna, ale zatím jsem spokojena a nemám žádné výhrady.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.02.2014)

stroj mi sestavili během chvilky dobře se na něm běhá celkem tichý

hrozně velká krabice stroj se nevešel do výtahu, museli jsme ho vynést po schodech, bydlím v paneláku


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i

Připojení k iPhonu, iPadu i PC pomocí konektoru nebo blluetooth úžasné. Přehrání písní je kvalitní a reproduktory krásně dle našich představ. Můžeme říci, že je to zatím nejlepší běžecký pás pro všechny věkové kategorie a doporučuji ho všem, kteří si chtějí běžecký pás zakoupit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.05.2017)

Běh a chůze perfektní, dle našich představ

nemám


Recenze Běžecký pás inSPORTline Stratosphere

Celkově mám z pásu pozitivní dojem, považuji ho za dobrou investici. Pořádně se před cvičením rozcvičte i když chcete na pásu jen chodit. Druhý den jsem si natáhl sval a do teď nemůžu běhat, tak, jak bych chtěl.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.03.2013)

Pás jsem složil asi za 20 min, vše jedním imbus klíčem, celkem asi 12 šroubků. Stejný klíč se v budoucnu použije k napínání pásu (zatím nebylo potřeba). Celý stroj je mnohem větší než se z fotek zdá. Pevná konstrukce. Dobře odpružený, bez problémů na něm běhám v paneláku (koupil jsme 2 gumové podložky určené pod pračku 150Kč/ks). Docela tichý chod, pás vydává překvapivě takový syčivý zvuk... z fitka jsem byl zvyklí spíš na trochu hlubší valivý. Programy naprosto dostačující, rychlost (běhám max na 12km/h). Dobře dostupné ovládání sklonu a rychlosti na opěradlech. Snímač tepu je přesný jako hrudní pás, ale je potřeba nechat ruce na snímači aspoň 20 s. Koupil jsme dražší pás, hlavně kvůli šířce a délce běžecké plochy... zbytečně, místa je nadbytek... stačil by mi i menší (mám 180 cm a 98 kg)... Vyklápěcí běžecká plocha pro úsporu místa, zvedne to i 8-letý kluk. Dolů jde plynule sama pomocí tlumiče, který se ale po cca 20 sklopeních výrazně opotřebil a plocha teď klesá mnohem rychleji než první den. Výborná zábava pro děti, 3-letý kluk na něm bez problémů běhá až 6 km/h a když už nemůže, má se čeho chytnout a z pásu slézt.

Mám dojem, že pás byl nepromazaný. Ale promazání je jednoduché pomocí přiloženého silikonu. Po týdnu začal pás při každém došlapu na levou nohu vrzat, věřím, že to půjde jednoduše opravit(promazat), zavolám do servisu. Regulace rychlosti je po 0,1 km/h, takže zvýšit rychlost o 2 km/h znamená 20x zmáčknout tlačítko... to je dost nepohodlné nebo tlačítko stisknout a čekat 2 sec než se rychlost začne zvyšovat sama. Takže buď bych snížil tu dlouhou prodlevu nebo zvětšil interval, o kolik se mění rychlost s každým stiskem, třeba na 0,2 km/h. 5 letá záruka se vztahuje na "rám z oceli, počítač a elektrozařízení" ... takže na gumový pás, tlumení, kolečka, řemen a zřejmě i tlačítka NIKOLIV. Nechte si pás přivést, je v obrovské těžké krabici velikosti postele.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Dlouho jsem váhal který pás koupit, ale zašel jsem si na prodejnu a milá slečna mi doporučila tento Gilavar, tak jsem si ho objednal a dobře jsem udělal. Pás došel v jedné velké krabici cca 110kg. Montáž pásu byla v celku jednoduchá, je tam návod a zvládne to opravdu každý. Běžící plocha je taky dost velká takže se na pásu dobře běží. Určitě pokud vybíráte pás, doporučuji tento.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.11.2016)

Výborný pro domácnosti, je celkem tichý,


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sheen

Nemohu srovnávat s jiným podobným zbožím, ale v kategorii běžeckých pásů je to cenově nejdostupnější běžecký pás navíc od zavedené značky. I přes malé problémy se seřizováním pásu, je to dobrý výrobek za dobré peníze. Pro začínající a nenáročné sportovce víc než postačující.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze Heureka.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.04.2012)

Nemohu moc srovnávat s jiným podobným zbožím, ale jsem spokojená, má to co má mít

Seřizování pásu dalo zabrat, lae nakonec to dopadlo dobře


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Jsem spokojena a doufám že budu i nadále. Gallop je skvělý pomocník který mi pomáhá snížit váhu a být v kondici. Přála jsem si běžecký pás protože kdykoliv se mi bude chtít mohu jít na pás. Nemusím řešit čas nebo jaké je počasí venku a to je dle mého skvělé. Tento pás je také užasný v tom že je robusní není to nějaká hračka má silný motor a jeho nosnost je 150kg. DĚKUJI!!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.03.2014)

Skvělý běžecký pás!!!! Na doporučení od INSPORTLINE jsem si běžecký pás Gallop zakoupila v tuto krátkou chvíli jsem zatím moc spokojena. Tento pás pracuje na výbornou a také krásně vypadá.

V tuto chvíli NIC....


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Pás jsem sice objednal přes web,ale už dříve jsem ho vyzkoušel na prodejně(doporučuji všem).Poměr cena/výkon mne příjemně překvapil(navíc sleva při Black Friday ). V dobrém překvapila robustnost a stabilita pásu.Minimalistický design je velice líbivý. Dotykový displej je velice přehledný,pozorovací úhel při běhu v zadní části pásu by mohl být lepší.Velmi snadná montáž - jen pozor na váhu pásu. Videa při kterých běžíte krajinou jsou velmi pěkná,bohužel jedou v 5 minutových smyčkách a okoukají se. Celkově jsem velmi spokojený a mohu doporučit.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.12.2018)

Pohodlná běžecká plocha Konektivita Robustnost Přehledný dotykový displej Snadná montáž Dostačující výkon motoru

Hrudní snímač tepu při posledním běhu nesnímal přesně Pomalejší náběh po zapnuti(Android) - cca 20-30 sec