Recenze

Souhrn recenzí produktu Běžecký pás:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i

Připojení k iPhonu, iPadu i PC pomocí konektoru nebo blluetooth úžasné. Přehrání písní je kvalitní a reproduktory krásně dle našich představ. Můžeme říci, že je to zatím nejlepší běžecký pás pro všechny věkové kategorie a doporučuji ho všem, kteří si chtějí běžecký pás zakoupit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.05.2017)

Běh a chůze perfektní, dle našich představ

nemám


Recenze Běžecký pás inSPORTline FineRun

pás používáme krátce a jsme velmi spokojeni je kvalitní, přehledné a jednoduché ovládání páni ze servisu přijeli hned druhý den po dodání, vše nám vysvětlili, byli velmi milí a ochotní můžeme všem doporučit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.03.2016)

jednoduché a přehledné ovládaní kvalitní výrobek dobře se na něm běhá mohu jen doporučit

nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i

Jsme naprosto spokojeni, vše funguje jak má. Atraktivní design, spousta funkcí a možností jak a kde se proběhnout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.02.2018)

- jednoduché ovládání, dotykový display - připojení na wifi, youtube - tichý chod, stabilní základna - držák na lahev - držák na tablet, telefon, časopis - reproduktory, možnost připojení flash disku - moderní design - možnost rychlého složení

- žádné


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Pás jsem sice objednal přes web,ale už dříve jsem ho vyzkoušel na prodejně(doporučuji všem).Poměr cena/výkon mne příjemně překvapil(navíc sleva při Black Friday ). V dobrém překvapila robustnost a stabilita pásu.Minimalistický design je velice líbivý. Dotykový displej je velice přehledný,pozorovací úhel při běhu v zadní části pásu by mohl být lepší.Velmi snadná montáž - jen pozor na váhu pásu. Videa při kterých běžíte krajinou jsou velmi pěkná,bohužel jedou v 5 minutových smyčkách a okoukají se. Celkově jsem velmi spokojený a mohu doporučit.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.12.2018)

Pohodlná běžecká plocha Konektivita Robustnost Přehledný dotykový displej Snadná montáž Dostačující výkon motoru

Hrudní snímač tepu při posledním běhu nesnímal přesně Pomalejší náběh po zapnuti(Android) - cca 20-30 sec


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Velká spokojenost, výrobek mi vyhovuje a nenašla jsem zatím žádné mínus. Nejsem žádný výkonný sportovec, takže pro moje výkony (převážně na chůzi) sedí skvěle. Výhoda je plocha pro tablet na sledování filmů i zabudované repráčky ;-) Z počátku jsem si myslela, že stroj nemá pauzu, ale je tam... :-) Pokud se stiskne "STOP" na madle, tak se stroj odstaví do nuly, ale pokud se dá "STOP" na displeji, tak je napřed pauza a při druhém stisknutí se stroj vynuluje. Šířka je dostačující (užší nebrat). Hlučnost je pro denní provoz optimální ;-) U nás je opravdu nadšení a s dcerou se předháníme, která půjde sportovat dřív ;-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.10.2017)


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

chtěla jsem hlavně pás k chůzi kvůli problémům s kolenem s produktem jsem spokojená tichý chod umožňuje i sledování televize rozhodně bych doporučila s nákupem jsem spokojená a příště opět zvolím stejně

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.02.2012)

hlavně bez motoru a tichý člověk využije vlastní váhu těla k pohonu a lehce


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T60i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.11.2018)

tichý chod snadné složení výrobku přehledný český návod velký výběr z přednastavených programů možnost připojení telefonu pro poslouchání hudby robustní konstrukce

hlasitá zvuková signalizace při stisku tlačítek


Recenze Běžecký pás inSPORTline Streak

vybrala jsem si produkt pro jeho dobré parametry uváděné na internetu, zejména že je do 150kg, má široký pás, dobrý motor .....atp.Vlastní zkušenost s produktem zatím nemám, pokud se osvětčí, budu ho doporučovat ostatním, protože bude mít výše uvedené dobré parametry.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.11.2009)

prozatím zboží nemám, tak nevím


Recenze Běžecký pás inSPORTline Oficer

Krásný stroj . Provedení. Sice ho mám krátce , ale vše se jeví jako bytelná mašina . Snad jen nálepka zespodu , vyrobeno v Číně. Záruka je 5 let , třeba nebude možnost jí vůbec použít .

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.10.2014)

Vynikající

Nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

Jsem nenáročný uživatel (využívám převážně pro rychlou chůzi - něco jako HEAT), ale jsem naprosto spokojena, pás funguje jak má, i když užíváš téměř denně, opravdu jsem dlouho neviděla tak kvalitní výrobek. Prostě jedním slovem pecka :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.12.2015)

- perfektní pro domácí použití - splňuje svůj účel bez jakékoliv výhrady - perfektní pro běh i chůzi - nevrže, nezasekává se - display dostatečný - využívám téměř denně a v pohodě - bytelný, oddolný

Nemůžu říct nic, nic jsem ze celou dobu nenašla


Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

Určitě doporučuji .

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.04.2015)

Pro mě za přiměřenou cenu kvalitní varianta běžeckého pásu, je celkem tichý, výhoda je, že tlačítka na zvýšení- snížení rychlosti má na rukojetích, takže nemusíte neustále přehmatávat na hlavní displej.

V tuto chvíli nemohu vzhledem ke krátké době užívání nic napsat.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Pro domácí využití a mé potřeby naprosto dostačující. Zatím jsem nadmíru spokojen.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.03.2014)

Vcelku robustní Slušný motor - se 100kg kouskem nemá žádné problémy V rámci možností tichý Kvalitní zpracování Relativně velká běžecká plocha Hrudní pás a HRC programy Jednoduché ovládání S ohledem na kvalitu zpracování přijatelná cena


Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

Mám ho 10 dnů a naběháno 43 km, zatím plná spokojenost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.01.2016)

Tichý chod, skvělé odpružení,jednoduché a přesné složení, přijatelné rozměry,

Při chůzi do kopce by se hodily příčné madla pro ruce


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Produkt jsem vybrala na doporučení,je skvělý, obsluha je jednoduchá , tichý chod motoru a hlavně trénink profi

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.01.2014)

skladný, jednoduchá obsluha, tichý chod, bezpečný,vhodný pro domácí i profi trénink


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Jorney

Běžecký pás je bezvadný..super cena za dobrou kvalitu. Pás je masivní a přitom není nijak velký aby zabíral příliš místa. Splňuje mé požadavky.Pás je trochu hlučnější.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.01.2015)

Běžecký pás je bezvadný..super cena za dobrou kvalitu. Pás je masivní a přitom není nijak velký aby zabíral příliš místa. Splňuje mé požadavky.

Pás je trochu hlučnější.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

Produkt přesně splňuje moje požadavky, o které mi šlo, tedy mít adekvátní variantu pro každodenní běhání v zimním období. Bohužel žádný pás nenahradí běh ve venkovním prostředí, proto budu vždy preferovat možnost běhat venku ;-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.12.2014)

Skvěle vybavený stroj robustí konstrukce. Kvalita produktu odpovídá ceně výrobku. Běhání je pohodlné a šetrné ke kloubům. Na běžném povrchu musím běhat s ortézou, na páse ji nemusím používat, protože je došlap měkký.

Transportní kolečka by mohla mít širší stopu. Kolečka jsou příliš úzká a špičatá a poměrně snadno tak niíč při transportu podlahu, pokud se jedná o dřevěnou plovoucí podlahu.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sheen

budete spokojeni

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.01.2013)

pro domácí trénink super jsem spokojená složila jsem ho za chvilku složí ho každý bez problémů

když běhám že jsou tam nainstalované programy a bud se to zrychluje nebo zpomaluje takže si to musím upravovat jinak žádný jiný problém


Recenze Běžecký pás inSPORTline Neblin

Jsou levnější běžecké pásy , ale nenašel jsem s madly podél pásu. Je pro manželku , která má roztroušenou sklerózu ,takže ji bohatě stačí tento chodící pás. Je velice spokojená.Děkuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.04.2020)

Madla podél pásu

Nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

doporučuji, pro domácí využítí ideální, skvělá relaxace v nepříznivém počasí, rozumná pořizovací cena

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.10.2014)

snadné smontování přehledný display super tlačítka na konkrétní rychlost možnost připojení MP3 a přehrávání přímo přes běžecký pás

když se nedá nic pod kolečka, bude ničit podlahu


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

Dobrý poměr ceny a kvality. Velice rychle jsem si zvykla používat i hole. Bála jsem se koordinace chuze a holí, ale po pár cvičení jsem to vychytala. Baví mě to!!! Kdo jen trochu přemýšlíte o zakoupení, jděte do toho. Pohyb je návykový a bude vám dobře :).

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.12.2016)

Vhodné na domácí použití. Dá se složit, odstavit do kouta. Cenově přijatelné. Manžel s montáží neměl žádné problémy. Na udržení kondice na zimu ideální.

Hádáme se s dětmi, kdo na páse bude chodit.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Streak

jsem s výrobkem velmi spokojen posuzuji zatím jen měsíc provozu tohoto výrobku a výrobek splnil mé očekávání od firmy inSPORTline mám již výce sportovích strojů a zatím všechny pracůjí bez problémů u mechanických strojů je zapotřebí občas skontrolovat šroubové spoje a dotáhnout firmu inSPORTline a jejich výrobky mohu doporučit i ostatním zájemcům

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.12.2009)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sprynkl

max.spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.07.2016)

kvalita stroj funguje tak jak má při každodenním používání montáž výrobku dle návodu srozumitelná, nic nechybělo, všechny díly sedí displej srozumitelný,dobré ovládání snadná manipulace-stroj není těžký


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Všem vřele doporučuji, dobrá kvalita. Pokud se rozhodnete pro tento pás, tak mu vyberte vhodné místo, protože přemísťování po bytě již není zrovna jednoduché.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.04.2015)

Pás je kvalitní, tichý v chodu.

hmotnost produktu a velikost, s kterou je potřeba počítat.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sheen

Nemohu srovnávat s jiným podobným zbožím, ale v kategorii běžeckých pásů je to cenově nejdostupnější běžecký pás navíc od zavedené značky. I přes malé problémy se seřizováním pásu, je to dobrý výrobek za dobré peníze. Pro začínající a nenáročné sportovce víc než postačující.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze Heureka.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.04.2012)

Nemohu moc srovnávat s jiným podobným zbožím, ale jsem spokojená, má to co má mít

Seřizování pásu dalo zabrat, lae nakonec to dopadlo dobře


Recenze Běžecký pás inSPORTline Flash

U nás maximální spokojenost, Pro mě jednoznačně úspora času - nemusím z domu a řešit hlídání. Překvapilo mě, jak je tichý. Možnost nastavení rychlosti a sklonu na madlech je velmi pohodlné. Využívají ho i děti, takže bezpečnostní pojistka je bezva věc. Pro pohyb doma naprosto splnil moje očekávání. Vzhledem k tomu, že děti sportují, využíváme ho téměř všichni. Snad nám i dlouho vydrží, toto hodnotit po týdnu ještě nelze.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.11.2011)

tichý bezpečný stabilní přehledný displej, jednoduché ovládání

-


Recenze Chodící pás Wayflex MT250

Jsem s chodícím pásem spokojena. Je to příjemný relax po celodenním sezení u PC. Plocha pásu by mohla být o kousek širší, ale dá se na to rychle zvyknout. Doporučila bych ho ale spíš lidem průměrné nebo menší výšky. Pro lidi nad 180cm by asi byl pás krátký.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.09.2015)

Jednoduché ovládání. Zpětný chod. Relativně tichý (Televize se dá sledovat bez problémů, ale na noční provoz v tenkostěnných bytech to není). Splňuje přesně to, co jsem od něj chtěla.

Pokud si vyberu sledování některé položky na displeji (například čas) a změním rychlost, tak se zobrazení nevrátí zpátky ke sledování vybrané položky, ale začne zase "točit" všechny informace. Trochu mi chybí držák na lahev, ale přesunula jsem ho na dosah skříňky, takže vyřešeno.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Rozhodovala jsem se mezi tímto a levnější variantou, rozhodla jsem se pro tento jelikož mi přijde lepší a stabilnější konstrukce. Na domácí použití super. Kvalitní pevná konstrukce. Porovnávala jsem i s konkurencí - insportline má celkové lepší vybavení displeje. Protiskluzový pás je bezva - neklouže - kvalitní. Celkem tichý chod (motor atd) - až na otravné hlasité pípání při volení rychlosti a veškerých mačkání čudlíků na přístroji. Repráčky jsou celkem průměrné ( mě však nevadí ). Nastavení sklonu - manuálně hodně snadné. Perfektně vymyšlené sklápění - nemusíte se s tím tahat když to rozkládáte - sjede to krásně samo.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2017)

Výborný na domáci využití. Celkem tichý chod. Kvalitní pevná konstrukce. Přehledný moderní displej (oproti konkurenci se fakt snažej jít s dobou) :-) Perfektní protiskluzový pás.

Nepřišla jsem na to jak vypnout hlasité pípání při přidávání rychlosti/manipulaci s displejem. Nejspíš nejde - u televize to partnera celkem ruší :-D


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

dal jsem a doporučení známých a na recenze ostatních dobře se na něm chodí i běhá určitě doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.03.2016)

Mám jej zatím krátce , ale jak já , tak manželka jsme spokojeni. Má opravdu tichý chod , je dobře odpružený , plocha na běhání je velká. Zatím spokojenost.

Snad jen to , že výrobek nebyl skladem a čekal jsem měsíc než bude. Menu není v českém jazyce.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

Pás vřele doporučuji, je lehce sestavitelný, dodáván je i s hrudním pásem, který se spojí s pásem automaticky, takže si tak můžete sledovat svou tepovou frekvenci při cvičení. Pás je sklopný, což je výhoda do menších místností, nezabírá totiž tolik místa. Motor pásu je tichý, slyšet ho jde až při nastavení vyšší rychlosti. Obslužnost pásu je jednoduchá, má v sobě zabudované i repráčky, můžete si tak pustit svou oblíbenou hudbu při cvičení. Akorát jedna věc, která mi vadila. Při sestavování jsme zjistili, že některé díly do sebe nepasují tak, jak by měly. Proto jsme se trošku se sestavováním potrápili. Díry a šrouby, které se do nich utahují, totiž nebyly přímo naproti sobě, hledáním vhodné pozice, abychom neukroutili závity, jsme strávili dost času. Zadní krytka na jedné straně pásu byla dotlačena na doraz a to až tak, že se transportní kolečko na konci pásu vůbec netočilo. Chápu, že se nejdná o jeden z high endových pásů, ale to není důvod, aby pás byl dílensky odfláknut už jen proto, že není jeden z nejlevnějších.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.11.2014)

silný motor tichý chod lehce sestavitelný lehce obsluhovatelný dá se sklopit, zabírá tak méně místa hrudní pás k pásu

dílenské zpracování daných dílů


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sprynkl

Jsem velice spokojena, jak s pásem, tak s jednáním obchodu. Vyřízení mé objednávky proběhlo velice rychle a vše dorazilo v pořádku.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.10.2014)

Tichý, levný, dobře skladovatelný a přemístitelný, hezký design, na domácí využití naprosto dostačující. Není nutno se za každou cenu držet madel. Kdykoliv se mi chce, tak mohu vyrazit :-)

Nelze nastavit sklon pásu, sklon je nastaven pevně - ze začátku mi to přišlo náročnější, ale člověk si po určité době zvykne.