Recenze

Souhrn recenzí produktu Běžecký pás:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.06.2018)

Naprostá spokojenost

Na levém madle je tlačítko stop, často se mi stává že o něj "zavadim" a pás se okamžitě vypne a vše se vynuluje.To že se vypne mi nevadí zase si jej zapnu,ale kdy by se alespoň vše hned nevynulovalo. Trvá dlouho než se ukáže skutečná tepovka,vzdycky se to načítá od 80 a hrozně pomalu


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

Kvalita vs. cena = super. Velmi tichý chod, snad jen při maximálním využití rychlosti trochu více hlučný. Tento pás využijí stejně dobře začátečníci jako pokročilejší běžci. Já osobně jsem spíše začátečník, ale po týdnu využívání si troufám říci, že jen tak neskončím. Cítím se průžnější a svěží. Spíše jsem očekával menší kvalitu za tyto peníze, ale jsem velmi mile překvapen. Můžu jen a jen doporučit, nebudete litovat.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.07.2012)

Velmi kvalitní pás za parádní cenu. Snadné ovládání, vše při ruce. Jednoduchá montáž (10 šroubů) Před a po běhu velmi snadné rozložení

Nutno využít vlastní tepové hodinky, tep na držáku nelze držet dlouho při běhu, je to nepohodlné. Hodinky Vám také ukáží přesnější hodnotu spálených kalorií (na pásu se hodnota liší až o 80% oproti hodinkám. Veškeré hodnoty je potřeba brát orientačně.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Stroj je robustní tomu i odpovídá váha stroje jelikož jsme nechtěli nějaký levný stroj, který by nevydržel zátěž po pár použitích, ale na druhou stranu jsme nebyli ochotni vynaložit částku za stroj, který bude pro profi použití, takže jsme vybrali tento stroj a myslím, že je to dobrý kompromis a poměr cena/výkon je super. Jsme s manželkou oba moc spokojeni.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.10.2016)

jednoduché ovládání, mám 110 kg a stroj vypadá že mu to vůbec nevadí, instalace také jednoduchá,

nevím o ničem


Recenze Běžecký pás inSPORTline Stratosphere

Pokud rozmýšlíte nad koupi tohoto trenažéru, určitě neváhejte!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.04.2016)

Úžasná věc domů pokud nemáte rádi běhání venku. Pokud běháte správně, tzn.našlapujete celým chodidlem, opravdu není nic slyšet a cítit, pás je kvalitně odpružený. Měřit tepové frekvence hodnotím tak na 60%, ale pro základní orientaci není špatný. Rychlost, sklon, ovládací panel, perfektní. Super ovládání rychlosti a sklonu na madlech. Jednoduchá montáž, šikovný člověk to zvládne sám za pár minut. Krabice objemnější, ale má velikost většího chlapa, takže se krásně vleze do výtahu. Pokud máte SPHERE Card, další sleva! Super! Občas nutno utáhnout, ale poté vše ok.

Zbytečné velké množství přednastavených programů, spíše pro pokročilé, ale proti gustu :-). Vyšší hmotnost, ano má to možná kolečka, ale na podložce s tím jeden člověk nepohne, takže musí člověk počítat s tím, že hu bude mít většinou rozložený.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Produkt Gallop jsme si vybrali k pravidelnému tréninku v domácnosti a svůj účel splňuje skvěle.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.05.2012)

tichý chod variabiliata - vhodný pro všechny členy domácnosti možnost nastavení rychlosti a sklonu pásu i v rukojetích po desetinách velký a přehledný display je stabilní dlouhá a široká plocha pásu

některé přednastavené programy nám nevyhovují - předem člověk neodhadne moment, kdy např. dojde ke zrychlení pásu


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.09.2012)

Skutečně tichý chod Úsporný - plošina se dá zvednout do téměř svislé polohy Pás má dostatečné rozměry pro dlouhý krok a výkyvy směru běhu (mám tendenci uhýbat doleva) Profesionální montáž


Recenze Běžecký pás inSPORTline Streak

jsem s výrobkem velmi spokojen posuzuji zatím jen měsíc provozu tohoto výrobku a výrobek splnil mé očekávání od firmy inSPORTline mám již výce sportovích strojů a zatím všechny pracůjí bez problémů u mechanických strojů je zapotřebí občas skontrolovat šroubové spoje a dotáhnout firmu inSPORTline a jejich výrobky mohu doporučit i ostatním zájemcům

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.12.2009)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Všem vřele doporučuji, dobrá kvalita. Pokud se rozhodnete pro tento pás, tak mu vyberte vhodné místo, protože přemísťování po bytě již není zrovna jednoduché.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.04.2015)

Pás je kvalitní, tichý v chodu.

hmotnost produktu a velikost, s kterou je potřeba počítat.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T40i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.09.2019)

skladnost - zabere výrazně méně prostoru než ostatní běhací pásy tichý chod

prý snadná montáž - nebýt mého muže, tak displej nenamontuji, protože krabička s drátky je maličká, musíte tam drátky namačkat - neseděli mi tam šrouby ... sama bych to nezvládla


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Rozhodovala jsem se mezi tímto a levnější variantou, rozhodla jsem se pro tento jelikož mi přijde lepší a stabilnější konstrukce. Na domácí použití super. Kvalitní pevná konstrukce. Porovnávala jsem i s konkurencí - insportline má celkové lepší vybavení displeje. Protiskluzový pás je bezva - neklouže - kvalitní. Celkem tichý chod (motor atd) - až na otravné hlasité pípání při volení rychlosti a veškerých mačkání čudlíků na přístroji. Repráčky jsou celkem průměrné ( mě však nevadí ). Nastavení sklonu - manuálně hodně snadné. Perfektně vymyšlené sklápění - nemusíte se s tím tahat když to rozkládáte - sjede to krásně samo.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2017)

Výborný na domáci využití. Celkem tichý chod. Kvalitní pevná konstrukce. Přehledný moderní displej (oproti konkurenci se fakt snažej jít s dobou) :-) Perfektní protiskluzový pás.

Nepřišla jsem na to jak vypnout hlasité pípání při přidávání rychlosti/manipulaci s displejem. Nejspíš nejde - u televize to partnera celkem ruší :-D


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Lavister zatím funguje přesně tak, jak jsme si přáli a kvůli čemu ho i vybrali. Možná přesně neměří tep, stačí mít upocené ruce a pořád ukazuje tep 70 i při běhu. Jinak zatím nemůžu nic vytknout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.07.2017)

Zatím používáme týden a spokojenost.

Není příliš hlučný, přesto si ale jeho používání nedokážu představit v paneláku, kde jsme před nastěhováním do domku bydleli. Tady nám to nevadí :-)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Flash

U nás maximální spokojenost, Pro mě jednoznačně úspora času - nemusím z domu a řešit hlídání. Překvapilo mě, jak je tichý. Možnost nastavení rychlosti a sklonu na madlech je velmi pohodlné. Využívají ho i děti, takže bezpečnostní pojistka je bezva věc. Pro pohyb doma naprosto splnil moje očekávání. Vzhledem k tomu, že děti sportují, využíváme ho téměř všichni. Snad nám i dlouho vydrží, toto hodnotit po týdnu ještě nelze.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.11.2011)

tichý bezpečný stabilní přehledný displej, jednoduché ovládání

-


Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

Pás mám zatím týden a jsem velice spokojena, zatím uběhnuto jen 50 km. Rozhodovala jsem se jestli koupit levnější variantu, ale nakonec jsem se rozhodla koupit dražší verzi a to z důvodu hrudního pásu. Pro měření TF je lepší. Levnější varianty nabízejí jen měření TF na rukojeti, což mi přijde nepraktické neustále se při běhu držet, ale záleží na každém co mu lépe vyhovuje. Já na hrudní pás nedám dopustit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.12.2014)

+ přehledné ovládání + snadná montáž + přehrávání MP3 + hrudní pás + možnost odložení láhve s pitím + dostatečná šířka a délka běžeckého pásu + za nákup u Insportline jsem dostala dárek v podobě tabletu + navíc 10% sleva za nákup přes internet + cena odpovídá kvalitě

- zatím nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

S pásem jsme zatím velice spokojeni. Nabízí vše, co jsme požadovali. Pás nabízí i zdvižení plochy až 20%, což je opravdu dobré. Výhodou je i hrudní pás, protože držet se za běhu madel, je dost nepohodlné a i nepřesné. Chod motoru je tichý. Výrobek bych zatím doporučila, ale máme cca 12 dní, tak uvidíme, jak bude fungovat dále.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2016)

jednoduchost ovládání, velikost běžecké plochy, hrudní pás

zatím jsme nic nenašli


Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

Určitě doporučuji .

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.04.2015)

Pro mě za přiměřenou cenu kvalitní varianta běžeckého pásu, je celkem tichý, výhoda je, že tlačítka na zvýšení- snížení rychlosti má na rukojetích, takže nemusíte neustále přehmatávat na hlavní displej.

V tuto chvíli nemohu vzhledem ke krátké době užívání nic napsat.


Recenze Běhací pás inSPORTline Miracle

Už jsem vyzkoušela mnoho běhacích pásů a jsem velice mile překvapena kvalitou výrobku. Pěkný design, robustní konstrukce a kvalitní běžecká plocha. Běháme celá rodina cca 3hod děnně a funguje naprosto bez problémů. Doporučuji i náročnějším běžcům.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.05.2012)

dostatečný výběr přednastavených programů, možnost tří uživatelských nastavení - pro členy rodiny super - každý má svůj, odkládací místa na lahev s pitím - pro 0,5l lahev dostatečná délka běhací části, přehledný a jednoduchý ovládací panel, tichý chod, dostatečně široký nášlapový pás vedle běhací části, rychle reaguje na změnu rychlosti či změnu úhlu stoupání, pár vteřin před změnou rychlosti krátkým pípnutím informuje že bude zrychlovat či zpomalovat - to je fakt dobré velice lehce jde složit a rozložit snadná manipulace - má kolečka, takže po složení ho odveze každý kam pořebuje, měřič tepu je dost citlivý, tak vás opravdu změří kdykoliv .

ovládací panel je v anglickém jazyce, což mne vadí, jelikož se jedná o českého výrobce.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i

Připojení k iPhonu, iPadu i PC pomocí konektoru nebo blluetooth úžasné. Přehrání písní je kvalitní a reproduktory krásně dle našich představ. Můžeme říci, že je to zatím nejlepší běžecký pás pro všechny věkové kategorie a doporučuji ho všem, kteří si chtějí běžecký pás zakoupit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.05.2017)

Běh a chůze perfektní, dle našich představ

nemám


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Jsem velmi spokojena pro kladné vlastnosti tohoto výrobku a určitě ho doporučím ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.01.2017)

Tichý, stabilní. Můžu ho používat i večer a nikoho nerušíme v paneláku. Stabilní, že stojí vždy na místě i při běhu. předchozí pás z jiného obchodu ujížděl po podlaze a musela jsem ho vždy narovnávat. Tento pás je super, tichý chod, stojí na místě, perfektně odpružený a jednoduché ovládání. Jsem s ním velmi spokojena.

Nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Prostorný pás se slušnou výbavou, display dobře čitelný, pauza (což je důležitá věc, když člověk běhá doma a přijede mu např. PPL :o) nebo pokud jsou přítomny osoby, které potřebují naši péči), možnost propojení s fitshow je super (vlastně si v dnešní době, kdy se po úrazu kolene snažím dostat zpět do formy, nedokážu ani představit, že bych si pořídil stroj bez této motivační funkce. Sledovat, porovnávat a archivovat vlastní výkony je pro mě momentálně důležitý), docela tichý chod, na sestavení nenáročný (avšak odbornou montáž bych si teď připlatil). Pouze odezva počítače (příp. displaye) tohoto stroje je poněkud archaická. Přeci jen jsme už zvyklí z mobilních telefonů, tabletů a různých jiných "udělátek" na daleko svižnější zacházení. Umístění držáku na láhve je nepraktické (vyřešeno zavěšením držáku láhve z kola na čelní madlo). Doporučuji investovat do gumové podložky. Tu si ovšem pořiďte z pořádného materiálu. Ta co mi byla nabízena prodejcem pásu měla třetinovou tloušťku + o 40% vyšší cenu než ta zakoupená u dodavatelů gumových výrobků (dielektrické koberce atd.).

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.12.2019)

Velká běžecká plocha Výbava Fitshow Tichý chod Servis u zákazníka Pauza Hrudní pás

Dlouhá odezva systému Umístění držáku na láhve


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T60i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.11.2018)

tichý chod snadné složení výrobku přehledný český návod velký výběr z přednastavených programů možnost připojení telefonu pro poslouchání hudby robustní konstrukce

hlasitá zvuková signalizace při stisku tlačítek


Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

Dlouho jsem váhala jestli motorový nebo bezmotorový, nakonec jsem se rozhodla pro tento a udělala jsem dobře. Jsem spokojena, doporučuji i ostatním

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.04.2014)

Tichý Snadno ovladatelný Perfektní tlačítka v rukojeti Cenově dostupný


Recenze Běžecký pás TechnoGym MyRun

Super produkt nejlepší pass co muže být doma Profesionální ale Mali a šikovně vymýšlení. Mužů jenom doporučit Jediná vada malinko klepe jestli jako já vážíte víc ne 80 Kg Dekuju techno gym

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.11.2017)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sheen

Nemohu srovnávat s jiným podobným zbožím, ale v kategorii běžeckých pásů je to cenově nejdostupnější běžecký pás navíc od zavedené značky. I přes malé problémy se seřizováním pásu, je to dobrý výrobek za dobré peníze. Pro začínající a nenáročné sportovce víc než postačující.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze Heureka.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.04.2012)

Nemohu moc srovnávat s jiným podobným zbožím, ale jsem spokojená, má to co má mít

Seřizování pásu dalo zabrat, lae nakonec to dopadlo dobře


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Jsem spokojena a doufám že budu i nadále. Gallop je skvělý pomocník který mi pomáhá snížit váhu a být v kondici. Přála jsem si běžecký pás protože kdykoliv se mi bude chtít mohu jít na pás. Nemusím řešit čas nebo jaké je počasí venku a to je dle mého skvělé. Tento pás je také užasný v tom že je robusní není to nějaká hračka má silný motor a jeho nosnost je 150kg. DĚKUJI!!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.03.2014)

Skvělý běžecký pás!!!! Na doporučení od INSPORTLINE jsem si běžecký pás Gallop zakoupila v tuto krátkou chvíli jsem zatím moc spokojena. Tento pás pracuje na výbornou a také krásně vypadá.

V tuto chvíli NIC....


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

Pro zlepšení kondice vřele doporučuji Doporučuji také odbornou montáž nebo šikovného manžela:)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.02.2013)

Prakticky skladný Tichý chod Dobré výsledky cvičení


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

mám ho chvíli, takže nemůžu říct, jak s ním budu spokojena do budoucna, ale zatím jsem spokojena a nemám žádné výhrady.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.02.2014)

stroj mi sestavili během chvilky dobře se na něm běhá celkem tichý

hrozně velká krabice stroj se nevešel do výtahu, museli jsme ho vynést po schodech, bydlím v paneláku


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Velká spokojenost, výrobek mi vyhovuje a nenašla jsem zatím žádné mínus. Nejsem žádný výkonný sportovec, takže pro moje výkony (převážně na chůzi) sedí skvěle. Výhoda je plocha pro tablet na sledování filmů i zabudované repráčky ;-) Z počátku jsem si myslela, že stroj nemá pauzu, ale je tam... :-) Pokud se stiskne "STOP" na madle, tak se stroj odstaví do nuly, ale pokud se dá "STOP" na displeji, tak je napřed pauza a při druhém stisknutí se stroj vynuluje. Šířka je dostačující (užší nebrat). Hlučnost je pro denní provoz optimální ;-) U nás je opravdu nadšení a s dcerou se předháníme, která půjde sportovat dřív ;-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.10.2017)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Běžící pás Gilavar jsem si vybral hlavně s ohledem na jeho provedení a nosnost. Sice jej používám teprve necelý týden, ale jsem opravdu spokojen. Zařízení se mi používá velmi dobře a jednoduše. Ano doporučuji tento běžící pás. Pro body již uvedené a hlavně pro jeho sílu. Cena odpovídá kvalitě zařízení a vzhledem k jeho provedené není drahý. Ano koupě byla opravdu dobrá. Produkt je vhodný jak pro začátečníky tak pro pokročilé sportovce například s využitím ve wellnes centrech.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.11.2013)

1. snadné a přehledné ovládání 2. tichý chod stroje 3. profesionální provedení stroje 4. bezpečnostní prvky zabraňující úrazu 5. síla stroje vzhledem k mé tělesné váze


Recenze Běžecký pás inSPORTline Trodos

Obchod i pás plně doporučuji A ještě jedna maličká poznámka pro nováčky - když slezete z běžeckého pásu, musíte nejprve snižovat postupně rychlost.. ať se Vám nemotá hlava a doporučuji (zejména pro úplné začátečníky) se po oběhu/rychlé chůzi trochu najíst. Byla jsem začátečník a matka od dětí, která prostě potřebuje zhubnout. Čas na fitko není, respektive hlídání dětí. Nyní mám pás doma a chodím na něm ve chvíli, kdy je čas. Sama se divím, že od zakoupení (cca 12 dnů) má nachozeno již skoro 25km, které bych jistě bez pásu s dvěma dětmi nedala.... Už mám 1kg dole a pevnější tělo.... A to teprve začínám.. holky zkuste to:)))

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.12.2015)

- výborný design - plno funkcí - vhodný do panelákového bytu (velmi tichý, běhám až kolem 21 hodiny v noci a děti vedle v pokojíčku bez problémů spí) - splnil očekávání a jsem naprosto spokojená - výborná spolupráce s obchodem - perfektně odvedená instalace a vysvětlení, jak s přístrojem zacházet

Není to sice úplné mínus, ale trochu nás to potrápilo. U zapojení běžeckého pásu je nezbytné zjistit, jaké máte doma pojistky. My měli standartní B16, nutné jsou však C... Pozor na to... nám to chvíli vyhazovalo jističe, ale po výměně (cca 200Kč za jistič) bylo vše v pořádku


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

super

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.12.2016)

lehce ovladatelný skladný přehledný ovl.panel včetně údajů tichý,vhodný do bytu-vyzkoušeno účelný vřele doporučuji dá se na něm jak chodit aj běhat cena odpovídá stroji kdybych kupoval pás,šel bych opět do bezmotorového určujete si své tempo atd. prostě super,spokojenost

nic